Capellagården söker kock

Då en av våra två kockar går i pension till sommaren söker vi hennes efterträdare. Capellagårdens kök är KRAV-märkt och serverar måndag till fredag frukost, lunch och kvällsmat till skolans studerande, personal och besökare. Maten som serveras baseras på närproducerade och KRAV-märkta produkter och matsedlarna följer årstiderna. Matsedlarna är till stor del vegetariska, men husmanskost serveras vissa dagar och vegansk mat finns för de som önskar. Lunchen har ca 80 gäster, frukost och kvällsmat ett 50-tal. Under sommaren har vi trädgårdskafé i anslutning till köket och sommarkurser där deltagarna erbjuds helpension.

Varje vår gör köket en planering tillsammans med Capellagårdens trädgårdsmästare om vilka grönsaker och i vilka volymer köket vill få levererat. Som komplement gör man också långtidskontrakt med lokala odlare och köttproducenter. Kökets ansvar är också att planera kaféverksamhet och semesterschema, medverka i rekrytering av säsongspersonal, ansvara för konferensmiddagar och specialbeställningar. Köket är en egen resultatenhet med eget budgetansvar och rapporterar direkt till skolans rektor/VD 

Vi söker dig med:

  • kunskap och erfarenhet om vegetarisk / vegansk mat, men beredd även laga  kött /fisk 
  • som vill laga efter den svenska säsongen, ta vara råvaror på råvaror från Capellagårdens trädgård och laga ”klimatsmart” mat 
  • erfarenhet av budgetering, inköp, schemaläggning 
     

Du är också beredd göra alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter 

Tillträde i juni 2018. Vi vill ha din ansökan senast 1 mars till info@capellagarden.se 
Sex månaders provanställning tillämpas. Capellagården är ansluten till Arbetsgivar-alliansen. 

För ytterligare information, kontakta rektor Bodil Anjar 073 8021707 

Mer information och utskrift

Publicerad: 2018-01-31 15:39