Hämta fler


Välkommen hit!

Capellagården är en tacksam plats att besöka med sina trädgårdar, kulturbyggnader, trädgårdskafé, sommarpub med kulturprogram, utställningar, plantskola, trädgårds- och hantverksbutiker. Alla öppettider för Capellagården hittar du här.


Capellagårdens Trädgårdskafé

Välkommen att sätta dig med en kopp kaffe i vårt trädgårdskaffé. Med sin placering mitt på området så är det nära till allt annat. Om vädret protesterar så går det bra att slinka in i växthuset. 28 juni - 15 augusti håller vi öppet 11-17 alla dagar!
 

"Sivans" sommarpub 

Varje tisdag och fredag under sommaren är det pub på Capellagården kl 18-22. Ett uppskattat nytt inslag där du kan köpa goda viner, närproducerad öl mm och självklart även alkoholfria alternativ.


Sommarutställning och butik

Capellagårdens sommarutställning där årets studerande ställer ut har varit välbesökt sedan starten för snart 60 år sedan. Där finns också hantverksbutiken där du kan köpa produkter från studerande och lärare. Här finns även andra väl utvalda produkter med samma kvalitet och inriktning. Läs mer här


Plantskola och trädgårdsbutik

I vår trädgårdsbutik finner du en mängd olika trädgårdsprodukter t ex vinägrar, oljor, téer, örtsalt, örtkryddor och brännvinskryddor som vi tillverkar här. Vi har också ett urval av trädgårdslitteratur, fröer, verktyg, egen trädgårdskeramik och hudvårdande produkter mm. Läs mer om trädgårdsbutiken här.


Angående covid 19. På Capellagården kan du till stor del röra dig i utomhusmiljöer där det är relativt enkelt att hålla avstånd och undvika smittspridning men var extra vaksam vid köbildning, inne i våra butiker och i utställningshallarna. Vi har i möjligaste mån gjort anpassningar för att underlätta försiktighet.