Från jord till bord i Capellagårdens trädgård
Kursledare: Erik Sparretun och Ellen Fager
Välkommen med på en resa från jord till bord! Under tre dagar varvar vi skörd med matlagning i Capellagårdens lummiga köksträdgård. Tillsammans med Capellagårdens trädgårdsmästare och en erfaren kock skördar vi ekologiska grödor i säsong, komponerar rätter i köksträdgårdens gemytliga utekök och äter gott tillsammans.
Kursavgift
Kursavgiften är 3600 kr och inkluderar mat. Om Capellagården måste ställa in kursen har du alltid rätt att återfå den kursavgift som du har betalt. Ifall du behöver lämna återbud på grund av förhinder eller sjukdom görs en återbetalning med 50% av kursavgiften.
Kost och logi
Maten kommer att vara en del av kursen och ingår också i kursavgiften. Tyvärr kan vi inte erbjuda boende men det finns gott om möjligheter till alternativt boende i närheten.
Ansökan och antagning
Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper. Du som söker ska ha fyllt 18 år, undantag vid barn-/ ungdomskurserna. För intresseanmälan, skriv kursens namn och skicka med mail via den här länken.
Ta med till kursen
Kläder för utomshusarbete, vattenflaska. Förkläde om du har. Var noga med att anmäla eventuella allergener i ansökningsformuläret.
Kursstart och kursavslutning
Vi träffas vid Capellagårdens köksträdgård. Kursen pågår under tre dagar med start onsdagen 7 aug. Tiderna är onsdag–torsdag kl 8.30–15.00, fredag 13–18 (avslutningsmåltid ca 17.00).
Språk
Kursen genomförs på svenska