Från jord till bord i Capellagårdens trädgård

Kursledare: Erik Sparretun och Ellen Fager

Välkommen med på en resa från jord till bord! Under tre dagar varvar vi skörd med matlagning i Capellagårdens lummiga köksträdgård. Tillsammans med Capellagårdens trädgårdsmästare och en erfaren kock skördar vi ekologiska grödor i säsong, komponerar rätter i köksträdgårdens gemytliga utekök och äter gott tillsammans.

Läs mer om Erik och Ellen

Kursavgift

Kursavgiften är 3600 kr och inkluderar mat. Om Capellagården måste ställa in kursen har du alltid rätt att återfå den kursavgift som du har betalt. Ifall du behöver lämna återbud på grund av förhinder eller sjukdom görs en återbetalning med 50% av kursavgiften.

Kost och logi

Maten kommer att vara en del av kursen och ingår också i kursavgiften. Tyvärr kan vi inte erbjuda boende men det finns gott om möjligheter till alternativt boende i närheten.

Ansökan och antagning

Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper. Du som söker ska ha fyllt 18 år, undantag vid barn-/ ungdomskurserna. För intresseanmälan, skriv kursens namn och skicka med mail via den här länken.

Ta med till kursen

Kläder för utomshusarbete, vattenflaska. Förkläde om du har. Var noga med att anmäla eventuella allergener i ansökningsformuläret.

Kursstart och kursavslutning

Vi träffas vid Capellagårdens köksträdgård. Kursen pågår under tre dagar med start onsdagen 7 aug. Tiderna är onsdag–torsdag kl 8.30–15.00, fredag 13–18 (avslutningsmåltid ca 17.00).

Språk

Kursen genomförs på svenska